Nieuwsbericht
Volgende wedstrijd

zaterdag 2 juni: toernooi in Opeinde. Aanvang 12.40 uur. Einde 15.00 uur. Vertrek: 11.15 uur. V...

 
B1 Portaal

Laatste nieuws
Sat 09 Jun
B1 wint toernooi Zuidhorn

Zowel de A1, B1 en B2 waren vanmiddag actief bij het toernooi in Zuidhorn. Met een beperkt aantal sp...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

18-11-2006 Zwaagwesteinde B1 - ONR B1

Sun 19 Nov, 22:27



Spelers: Marten, Marcel, Bart, Jakko, Wouter, Larissa, Henrike, Erik, Jeroen, Willem en Loes (wissels: Marco en Tim)

Nadat vorige week de wedstrijd was afgelast vanwege regen, mochten we nu weer aan de bak. En wel tegen Zwaagwesteinde B1, die samen met Niekerk op een vijfde plek stonden met 9 punten. Van tevoren werd ons verteld dat het geen fijne ploeg was om naartoe te gaan, dit vanwege het asociale gedrag van suporters, spelers, leiders, etc.
Nadat wij een warming-up hadden gedaan op één van hun prachtige veldjes, begonnen we de wedstrijd met een 4-4-2 opstelling. Na enkele minuten kwam er een bal voor het doel langs die door een van onze spelers weg werd gekopt, maar op een onbedoelde plek kwam, namelijk in het doel. Heel jammer, maar we gingen vol goede moed verder. Na een poosje had Marten een of ander schot gevangen en stond zelf over de lijn maar de bal hield hij er mooi voor. De scheidsrechter zag dat anders en floot voor een doelpunt. 2-0. Na weer een poosje kwam er een bal naar een vrij staande man buiten de 16 en schoot richting doel. 3-0. Rond deze tijd werd Larissa gewisseld voor Tim.
Toen de bal weer een keer naar voren was, was er een incidentje bij Willem. Het scheen zo te zijn dat er op de voeten werden getrapt, geduwd en geslagen. Dit resulteerde in een rode kaart voor de tegenpartij en 5 minuten naar de kant voor Willem. Op een gegeven moment was er een vrije bal voor ons die iemand nam (?) en bij Jeroen terecht kwam, toen hij rechts in de hoek stond. Jeroen had de opdracht gekregen om maar eens op doel te schieten wat hij deed. Mooi over de keeper en daarna over de lijn 3-1.
38 minuten na het startsignaal werd er gefloten voor de rust.
Wissels: Marco voor Loes.
De tweede helft.
De eerste 15 tot 20 minuten speelden wij geweldig voetbal.We hadden de ene kans naar de ander en we speelden eigenlijk alleen maar op hun helft. Na zoveel minuten kreeg Willem de bal die toen een hoge bal op Marco gaf, die op zijn beurt de bal in het doel schoot. 3-2. Er werd hier en daar nog wat uitgegleden, op het overigens nog mooiere veld dan het inloop-veldje (mooier kan echt niet), toen Marco op een of andere manier de bal had gekregen. Hij schoot ‘m er weer beheerst in. 3-3. Wauw, dachten wij het staat gelijk! Zouden we een punt kunnen halen? Of zouden we misschien wel 3 punten binnen kunnen slepen? Het werd heel spannend en we hadden het gevoel dat we al een punt hadden. Toen werd Henrike gewisseld voor Larissa. Het werd anders dan verwacht. De een vond dat er slecht overgespeeld werd, de ander dat er geen aansluiting was, weer een ander vond wat anders slecht gaan, kortom het ging niet zo best. De verslaggever weet niet meer hoe en wat maar er werden 3 pijnlijke doelpunten gemaakt door Zwaagwesteinde. Zo kwam het, dat het 6-3 werd voor Zwaagwesteinde.
Volgende week geen vlammend verslag want dan zijn we vrij.

(op wedstrijdformulier was de einduitslag 5-3, redactie)

Goals: Jeroen , Marco (2)

Kaarten: rood voor de tegenstander

Auteur: Loes ©

 








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie